Månedlige arkiver: januar 2014

NMT på Torsdag 30. januar 2014

Imponerende 24 + 2 deltagere stod i stram giv akt denne snøfriske torsdagen. Etter 3 oppvarmingsrunder i dagens intervallløype ble det vekselvis løpt 4 x 2 minutter og 3 x 4 minutters løpedrag inkludert en drøy ballbinge med åling i dyp snø. Åling krever teknikk med god bruk av hele kroppen, lav rompe og effektiv bruk av armer og bein. Godt å se at tempoet var høyt til tross for utfordrende underlag. De fleste økte tempo på 2 minutters dragene og benyttet definitivt sjansen til å presse seg ut av den velkjente komfortsonen. Etter kondisjon kommer styrke.  Som mestere fortjent serveres det på sølvfat 3 sett med 4 styrkeøvelser per sett, 30 sekunders jobbing per øvelse. Øvelser for hele kroppen, topp til tå, foran og bak. Et pust inn og to ut! Ny runde 3 x 4 øvelser sammenhengende uten pause. Øvelse gjør mester! Avslutningsvis en ny vri på amerikaner som definitivt kvalifiserer til gull og grønne laubær. Imponerende!

Treningshilsen fra Kine og Erlend

Ps. Gratulerer så mye med dagen Jacqueline!

bilde(82)

bilde(81)

bilde(80)

NMT på Lørdag 25. januar 2014

Hvem trenger sol fra skyfri himmel når man har 2 + 10 smørblide lørdagsNMTère som sprer omkring seg med energi og glede. I lett rolig jogg gikk turen nok en gang over til Brønnøya. Vi begynner å bli godt kjent på der ute. Og ikke rart er det, at vi gang på gang velger Nesøyas vakre naboøy som arena for våre lørdagskrumspring. Brønnøya byr på utallige stier, supre valgmuligheter for løpetraseer og styrkeøvelser i naturskjønne omgivelser. Ikke minst har øyen en egen ro over seg som gjør at skuldrene senker seg og et snev av nymotens mindfullness slår rot.

Tallet i dag var 3; 3 runder med styrkeøvelser for bein og overkropp, 3 løpedrag inkludert 3 x 2 minutter bakkeintervall, 3 isfiskere, 3 rådyr, og garantert minst 3 skrønehistorier fra Einar, 3 x 3= 9 km løpt ( cirka). Lørdagsøkter gir resultater!

Lørdagshilsen fra Kine og Espen

Kine og Espen

bilde(78)

bilde(79)

NMT på Torsdag 23. januar 2014

Masse nysnø gjorde forholdene perfekte for en kondisjonskrevende økt. 7 + 1 tominutters intervaller med fartsøkninger ble gjennomført i 8èr formasjon med nysnødekke som løpsunderlag. Hvert drag ble avløst av 2 minutter styrke fordelt på 4 øvelser. Pausene var på kun 30 sekunder, akkurat nok til at alle rakk å samles i midten for styrkeøvelser.

Som en ekstra avslutning rakk vi 2 halvannen minutts spurtintervaller med 3 kraftfulle, lange og raske spensthopp på den ene langsiden av basketbanen og 2 pushups med klapp  på den andre.

Veldig god innsats av alle og effektive overganger.

Øyvind og Erik

bilde(75)

bilde(76)

bilde(74)

NMT på Tirsdag 21. januar 2014

Gradestokken hadde krøpet seg ned mot minus 7 grader da dagens økt ble blåst i gang. Hele 37 NMTére + 2 instruktører stod klare. Rett og slett imponerende oppmøte og ca dobbelt så mange som på samme tid for ett år siden. Veldig hyggelig med 3 nye NMT’ere. Marianne, Torbjørn og Morten gjennomførte sin første NMT økt med veldig god innsats. Etter oppvarmingen startet dagens økt med følgene intervall 6 min, 4 min, 4 min, 2 min og 2 min med 1 min pause mellom hvert drag. De fleste startet kontrollert og holdt trøkket gjennom alle intervallene. Morten og Øyvind startet knallhardt og fikk det litt på slutten, men alt i alt veldig god innsats. Deretter gikk veien ned til fotballbanen for styrkesirkel. Klassisk økt med 4 øvelser av 30 sek lengde som kjøres 2 ganger.

Første runde bestod av roterende situps, triceps pushups, høye kneløft og rygg crawl. Neste runde bestod av hoppende knebøy (telemarknedslag), liggende rygghev, situps og vår kjente og kjære Amerikaner. I kjent stil hadde vil lagt inn en liten dessert. Den bestod av salamander, harehopp, gående knebøy og løping. Her kom melkesyren godt frem i beina til de fleste. Kongeinnsats av alle; sees til NMT på Torsdag med Øyvind B. og Erik B.!

Treningshilsner fra Jørgen og Erlend

bilde(66)bilde(65)bilde(67)bilde(68)bilde(70)

NMT på Lørdag 18. januar 2014

Det var i dag 14 + 2 friskuser som stilte til start denne vinter flotte lørdagen. Etter en liten runde så vidt innom Nesøya naturreservat gikk turen over til Brønnøya. Det var i dag en variert økt med bakkeintervall 5 x 2 min inkl. spensthopp, gruppeinndeling og løpedrag for de som ønsket det. I tillegg ble det gjennomført flere runder med styrke for bein, sete og overkropp. Meget bra gjennomført av alle sammen! Og nok en gang takk til Kurt som skjemmer oss bort med deilig frukt-smoothie som fyller oss med ny energi. Fortsatt god helg til alle mann!

Lørdags hilsen fra Kine og Tord-Arve

bilde(59)

NMT Lørdag 18 jan 2014 - 19

bilde(61)

NMT på Torsdag 16. januar 2014

Et litt røft vær med snø og føyke så ikke ut til å dempe treningsiveren hos de 24 NMTerne som møtte opp til en tøff økt med 8 x 4 minutters intervall med noe styrke inkludert. Snøen gjorde ikke ting noe lettere, men det er moro å se at deltakerne hjelper hverandre til å holde intensiteten oppe ved å veksle på å dra. Vi avsluttet med noen minutters styrke og et brøl og da hadde en time gått.

Det lå igjen en klokke på bakken. Ta kontakt om du savner denne. Nevner også at det lå igjen et par hansker på forrige torsdagsøkt.

Nye muligheter under NMT på Lørdag med Kine og Tord-Arve.

Treningshilsen fra Espen og Kine

bilde(48)

bilde(50)

bilde(46)

NMT på Tirsdag 14. januar 2014

Vinterlig kveld med lett snø og minus -6´C. 2+35 NMTère møtte opp med mye godt humør og ståpå vilje. Det ble kjørt en intervall runde 6-5-4-3-2 min med 1 min pause mellom. Løypen gikk bak klubbhuset, opp skråningen på alle fire mot barnehagen rundt og ned bak klubbhuset før en runde på friidrettsbanen. Man så idag hva slags fordel de med piggsko hadde opp skråningen, men ellers var det meget godt gjennomført intervalløkt. Så bar det utpå kunstgressbanen hvor vi kjørte 4 runder med 3 øvelser i hver runde x 2. Tøffe eksplosive øvelser fulgt av noen mer statiske. Tøff dag, med en svært tøff gjeng!
Husk påmelding til NMT på Torsdag med Espen & Kine!
Hilsen Erik og Kine

HIT medlemskap og treningstilbud

Medlemskap:

 1. Medlemskap er individuelle. Kontingenten for 2015 er kr. 450 per måned.
 2. Medlemmer i samme husstand tilbys et primærmedlemskap til kr. 450 per måned og alle sekundære medlemskap til kr. 250 per måned på en felles faktura.
 3. PDF-faktura for 2 mnd. medlemskap sendes på forskudd til registert e-post.
 4. Bruk KID-nummer i faktura ved betaling.
 5. Nye rekrutter/medlemmer trener gratis frem til 1. i neste måned.
 6. Kontingenten refunderes helt/delvis ved lengre skade-/sykdomsavbrekk.
 7. Utmelding sendes til hitrening@gmail.com

Faste økter:

 • Hardtrening Tirsdag  kl. 19:30-20:30 – hele året.
 • Hardtrening Torsdag kl. 19:30-20:30 – hele året.

Spesialøkter:

 • Felles egentrening i helgene? HIT publiserer økter i privat regi.
 • “En HARD Dagsmarsj” (55K i A&B over 13 timer, arr. i aug/sept).
 • HIT Spesialøkt (Gjesteinstruktør, foredrag + økt, arr. i sep/okt).

NB! Ingen økter på helligdager eller i felles-/høst-/jul-/vinter- og påskeferien.

Spørsmål? Kontakt oss på hitrening@gmail.com