Månedlige arkiver: juli 2016

Sommerhilsen til HIT-medlemmer

Da skriver vi juli og fellesferie/pause. Det betyr selvsagt ikke bare vin og ostepop, men at vi bruker all vår styrke og utholdenhet til å gjøre opplevelsesrike og helsefremmende aktiviteter i inn og utland! Videre; noter deg at treningsavgiften (PDF-faktura som vedlegg til e-post) for neste periode som er juli (kr 0,-), august og september vil bli sendt til din registerte e-postadresse tidlig i juli. NB! Vi anmoder alle om å sikre at betaling skjer rettidig!

I august skjer det flere spennende ting, foruten de ordinære hardtreningsøktene: Etter de to første øktene tirsdag 2. og torsdag 4., braker det løs for Øyvind Buer i Norseman lørdag 6. august kl. 05:00. Vi håper han får en best mulig reise fra Eidfjord til Gaustadtoppen og at han styrer klar av skader og sykdom. Grunnlaget vet vi alle at er på plass! Tirsdag 23. august gjennomfører vi HIT-økt nummer 600 (helst fortsatt uten én eneste kansellering), og det markerer vi ved for 3. gang å invitere vår favoritt Øysten Sylta til å holde et foredrag du ikke vil gå glipp av – samt at han vil være hovedinstruktør for økta samme kveld. Så, på søndag 28. august kl. 07:00 går starten for 4. utgave av En HARD Dagsmarsj! Arrangementet ligger ute, og vi setter stor pris på om du bestemmer deg tidlig (så vi får planlagt best mulig). I september feirer HIT 5-års jubileum, og med det når ledelse & instruktører en etterlengtet milepæl!

Avslutningsvis vil vi i HIT ønske alle medlemmer, følgesvenner og instruktører med familie (viktige støttespillere!) en frisk og opplevelsesrik sommer!

Takk for innsatsen dere legger ned, og treningsgleden dere deler med oss og hverandre!

Hilsen styret i HIT

NMT LOGO