Månedlige arkiver: juli 2012

Hvordan registrere NMT-medlemskap?

Norway Military Training (NMT) benytter PayPal til registrering/betaling av sine ulike medlemskap. Det er ikke nødvendig å registrere seg som PayPal bruker for å betale medlemsavgiften/kontingenten, du kan også velge et direkte trekk fra ditt bankkort.

For august tilbyr vi et «gratismedlemskap» for «Etablerte NMTèrne» og et «gratismedlemskap» for «Nye NMT rekrutter». Begge er gyldige for hele august til kroner 1 for totalt 9 NMT-økter. I forkant av oppstart med betalte tjenester tirsdag 4. sept. lansere vi så personlige NMT medlemskap til 350 kroner per måned i nettbutikken.

Til de av dere som ikke skulle være kjent med PayPal betalingsløsning så vi har laget en kortfattet og enkel beskrivelse av de 6 stegene i bestillingen av et medlemskap i NMT.

Veiledningen finner du ved å klikke HER.

Test deg sjølv!

Kor lang tid treng DU på å gjennomføre: 1. 100 burpees/amerikaner (normalposisjon push-up, ta en push-ups, opp og hopp, lett fra bakken og klapp på «toppen, -det var en rep.) 2. 100 sit-ups (opp/ned, bena i 90 grader)

3. 100 knebøy (helt opp, ned i 90 grader) 4. 100 push-ups (normalposisjon) Konkuranse: Beste mulig tid? Prøv flere ganger! Du konkurrerer mot deg selv …

 

 

NMT around@about

Det øktes i inn og utland. NMTére hviler aldri. En skal gjøre seg fortjent til god mat og drikke. Uansett hvor du er, og hvem du er med. Det er alltid tid og anledning for å vedlikeholde formen.

Så; om du befinner deg på/ved de Greske Øyer, Alaska, Svalbard, Polarsirkelen, Venice Beach California, Lofoten eller Brønnøya – sørg alltid for å investere i egen helse og velvære.

Hit the floor! Hit the deck! Get down!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHET! www.nmtraining.no

 

Fra 1. september 2012 flytter Norway Military Training sin primære virksomhet fra Facebook til www.nmtraining.no.

Vi vil fortsette å dele informasjon på Facebook, men annonsering av nye arrangementer og påmelding vil skje via vår nye nettside.

Alt nå kan du registrere deg som medlem ved å bestille enten «Medlemskap august 2012» eller «Nye rekrutter august 2012».

Uavhengig om du er en etablert NMTèr eller «Ny rekrutt» får du 9 NMT-økter i august til 1 krone mot at du registrerer deg!

Innen 1. sept. 2012 vil vi tilby flere typer medlemskap til gunstige priser:

#1 – To prøveøkter for nye rekrutter (gratis)
#2 – Enkeltøkt (50,-)
#3 – En måned (350,-)
#4 – Tre måneder (850,-)

Vi håper at så mange som mulig av våre etablerte NMTere og potensielle nye «rekrutter» registrerer seg for trening i august på vårt nye nettsted.

Kontakt oss gjerne på info@nmtraining.no om du har spørsmål.

Trenes!