Månedlige arkiver: oktober 2012

Enklere og bedre løsning for betaling!

Alle transaksjoner vil heretter være såkalte «Gjentakende kjøp» med automatisk fornyelse etter 30 dager fra første kjøpsdato. Det vil ikke være noen form for binding.

Medlemskapsproduktet finner du under menypunktet «Medlemskap».

Har du synspunkter på den nye betalingstjenesten så hører vi gjerne fra deg.

Mvh Norway Military Training – i samarbeid med Metronet AS.

NMT på Tirsdag 30. oktober 2012

En skyfri kveld i fullmåne skapet en fantastisk ramme for trening på naturskjønne Brønnøya. Det gjør godt å komme ut i frisk luft og få tatt seg skikkelig ut – noe alle fikk gjort i kveld. Herlig innsats og god stemning gjør jobben som instruktør til en skikkelig «høydare». Imponerende med 26 på første økt og 22 på andre økt i disse høsttider. Det lover godt for at vi blir en fin gjeng gjennom vinteren. Takk for innsatsen! Ny økt på torsdag med Espen Gjøs og Erlend Eimhjellen!

Treningshilsen
Tord-Arve og Eigil

NMT på Lørdag 27. oktober 2012

Ny lørdagsøkt er gjennomført i regi av NMT og 17 spreke deltakere fikk en fantastisk start på helgen. Johannes og Nina lot seg også friste og deltok på sin første økt. Flott debut!

Økta ble i stor grad en preget av intervallbasert kondisjonstrening og vi hadde tilsammen 10 drag a 2 minutter, hvor mye av løpingen skjedde i bakker.

Takk for god innsats og god helg ønskes alle!

Treningshilsen fra Espen & Einar

Skyfall-kvelden

Sesongens første dag vinterdag (i hvert fall med snøfnugg) ble gjennomført av 11 NMTere på første økt og 21 på andre økt – ikke dårlig når det står stiv kuling på oppstillingsplass! Etter en grundig oppvarming kjørte vi 6 x 3 min. med intervaller som inkluderte baklengs høye kneløft! og salamanderkrabbing – 1 min. pause føltes etter et par intervaller ikke så lenge (?!) likevel. Så gjennomførte vi en del med 40 sek. styrke og 20 sek. pause – inkludert James Bond-øvelsen «utfall med sidevri» – det var jo tross alt premiere i på Skyfall kveld. En god økt med god stemning!

Treningshilsen fra Tor Magne og Camilla

NMT på Lørdag 20. oktober 2012

Lørdag morgen i oktober. Klokken er ni, ute er det mørkt og det regner. Men er det et hinder for å komme seg ut og trene? Nei, slettes ikke, det er heller en mulighet.

Åtte spreke NMTere møtte opp og fikk dermed en god start på lørdagen med en tøff økt på Brønnøya. Vi gjennomførte både styrke- og intervalltrening med hinder, og vi kan alle ta helg med god samvittighet.

God helg!

Treningshilsen fra Einar & Espen

NMT around & about til India :-)

I dag går turen til India for underteikna. Mistar diverre tre-fire NMT-økter. Til gjengjeld ventar eit retteleg eventyr! -New-Delhi (ca 20 mill innbyggarar), Agra («Taj-Mahal-byen»), så ein ørliten bil-tur (702 km) nordover til Pathankot i Punjab på grensa til Kashmir. Her er vi invitert i bryllaup, og vi skal bu lokalt. Vi anar eigentleg ikkje kva som ventar oss, så dette vert spanande. Joggesko og treningstøy er naturlegvis pakka, så eg skal forsøke å vidareføre tradisjonen med «NMT round & about»! Korleis det vert med internettdekning osv. veit eg ikkje, og roaming/surfing via mobil trur eg fort kan verte ei dyr affære. Men eg skal dokumentere så godt som mogleg undervegs og legge ut litt når eg kjem attende neste laurdag. 🙂 God trening til dykk andre her heime!

-Onkel Reisande Mac-