Kategoriarkiv: Banner mobil

Skal, skal ikke? Bestem deg.

Sitter stille inne og lurer på om du klarer å ta deg godt ut med HARD Intensiv Trening?

Om du er «kvalifisert» til å delta, at du først må begynne å trene før du kan begynne å trene? Om det rett og slett kan bli litt for HARDT, at moderat trening nok hadde passet deg bedre? Sekundene, minuttene, timene, dagene, ukene, månedene og årene går, dine spørsmål består. Ung/gammel, trent/utrent, kvinne/mann/, elite/mosjonist, tykk/tynn, høy/lav, bred/smal – alle er velkommen til en utendørs kveldsøkt med HIT. Det gir en god dose frisk luft, styrker hjertet og lungene, muskler og sener, ledd og brusk – og brenner kalorier mer enn noe annet. Du kan risikere å komme på offensiven. Og som vi sier: «Klarer du oppvarmingen, klarer du økta!».

For å oppleve stemningen og energioverføring ute med Laget må du nesten bestemme deg for å våge å være der. Sammen med de andre. Det blir liksom ikke helt det samme stille foran skjermen. Hvorfor gule vester? (1) Sikkerhet. Vi er mange, vi trener på alle årets tider, og vi forflytter oss – også i mørketiden. (2) Kommunikasjon. Ditt navn på vesten for din del, for instruktørene sin del og for de andre deltakerne sin del. (3) Uniformering. Vesten avklare roller, nøytralisere variasjoner og distraksjoner. Rød = Instruktører og Gul = Deltaker/medlem.

Du kan få trene hardt nok med oss. Hardhetsgraden bestemmer du mest selv. Vi har forskning og erfaring i ryggen når vi sier at HIT gir resultater om du øver jevnt og trutt. Som alt annet må du øve for å bli god på noe. Vi øver fast 2 dager i uken, hele året. Det hjelper en god del, på veldig mye. For å få det til må du først bestemme deg, og deretter gi evnen tid nok til å innhente viljen. Tren lenge nok utendørs til alle årstider så får du det uansett bedre på flere måter.

LAGhilsen fra HIT

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook

IMG_8967

Isklar Norseman Xtreme Triathlon 2016!

Lørdag 6. august 2016 på slaget kl. 05:00 hopper en godt forberedt og svært gjennomtrent ØYVIND BUER fra 4 meters høyde på en Vestlandsferge – uten å blunke – rett ut i den kalde (!), mørke og strømsterke (!) Eidfjorden sammen med 250 andre prekvalifiserte triatlonatleter i det som er starten på Isklar Norseman Xtreme Triathlon 2016 (NXTRI) – Verdens HARDeste Ironman! Han ser seg ikke tilbake. Senere på dagen/kvelden – 5.500 høydemeter senere, hvorav 3.000 på sykkel – vil Øyvind og 159 andre få muligheten til å fullføre konkurransen på Gaustadtoppen (1.883 moh.), 226 kilometer unna startpunktet på fergenlemmen. Da har han gjennomført 3,8 kilometer fjordsvømming, syklet 180 kilometer over fjell og vidde – bare for å avslutte med å løpe 42,2 kilometer bort og opp til toppen av et fjell hvor du på en klarværsdag kan betrakte 1/6 av det vakre fastlandsnorge!

Normalt regner man at Ironman har sitt opphav på Hawaii i 1978 (VM avholdes her hvert år) hvor angivelig en liten gruppe marinesoldater kranglet om hvem av de som var den best trente idrettsmannen. Commander John Collins foreslo at den beste måte å avgjøre det på var å kombinere svømmekonkurransen Waikiki Rough (3,8 km), deretter sykkelløpet Around Oahu (180 km) og til sist Honolulu maraton på 42,2 km. Og sånn ble visstnok konkurranseformen til. Nå tar Øyvind Norseman-utfordringen!

Følg ØYVIND spesielt (og en rekke andre HIT-medlemmer generelt) på Strava!

Se You Tube Filmen under (Isklar Norseman 2015 – Bad to the Bone) og/eller NRK-dokumentar om Norseman fra 2011 for å få et innblikk og en bedre forståelse. Begge filmene er inspirerende og fasinerende, uavhengig av hvilket aktivitetsnivå man befinner seg på.

øyvindr

HARDtreningsøkt nummer 500!

Øktene er levert kontinuerlig over 4 år, gjennom hele året. Fra 30 pluss til 20 minus. Mer enn 200 personer har trent med HIT. I hele denne perioden har ingen (0) økter vært kansellert!


Film/redigering: Stefan Jonsson og Petter Viig