NMT på Torsdag 16. august 2012

45 deltakere gjennomførte kveldens NMT-økt, veldig bra!

Det var strålende innsats av alle da jeg fikk lov til å lede dere gjennom min «drømmeøkt». En god oppvarming med gjennomgang av ny utvidet 8’er kombinert med styrkeøvelsene en fots deadlift med strakt ben, dips og push-ups kne-til-albue i tillegg til krabbing og elghufs i Harebakken.

Løpsintervall i utvidet 8’er fulgte deretter med flat pyramide 1 – 2 – 3 – 3 – 2 – 1 minuttere. Bra gjennomført av alle og fine fartsøkninger i bakkene. Dette er godt å se på og veldig bra å se at folk jobber med å holde ryggene til hverandre. Helt sikkert er det at dette blir vi i god form av! Utbedringsforslag av løypen er mottatt og vil bli etterfulgt dersom runden tas i bruk igjen.

Styrkesirkel med en del kjente øvelser, men også noen nye avsluttet det hele i 4 minutters sammenhengende øvelser. Vi var igjennom Amerikanere, triceps med hofteløft, Push-ups kne-til-albue og rygghev, før vi gikk løs på magehelvete. Skal ikke se bort fra at den kjennes i magen de nærmeste dagene. Knee-ups, Russian twist, Strake ben til siden og situps med hoftehev. Siste styrkeøkt bestod av push-ups, utfall på stedet og Spensthopp. Planke ble valgt bort ettersom magene så ut til å ha fått sitt.

Takk for mye god innsats, og vi sees til NMT på Tirsdag!

Hilsen Øyvind og Tord-Arve


Et lite innblikk i evalueringen av kveldens økt. «Hot Wash-Up» blir kjørt etter avslutningen av hver enkelt NMT-økt med tilbakemeldinger fra instruktører og deltakere på ulike elementer av gjennomføringen. Overføring og deling av kunnskap og erfaring skal bidra til å forbedre kvaliteten på øktene fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.