HARDtrening på Tirsdag 2. mai 2017

YES & jada! Endelig kunne solide 31 medlemmer trekke nedover til stranden! I strålende sol på Hvamodden ble det full fart med 8 x 2 min løpeintervall med fartsøkning hvert 30 sekund. Det blir 3 økninger per drag, og mer eller mindre maxfart de siste 30 sekundene. Jevn stigning av intensitet gjennom alle dragene, men spesielt på de tre siste da konkurranseinstinktet våknet for alvor hos flere når en kjent rygg suste forbi – utfordring akseptert! 🙂 Økten avsluttes med 3 runder sirkeltrening med øvelser for hele kroppen. Hyggelig med et (nesten) nytt ansikt på økten – og vi ønsker (NMT) Renate velkommen igjen allerede til ny økt på torsdag 🙂 Vi ser også frem mot å få Anne Elisabeth med oss på økt nr. 666 (!) neste tirsdag 9. mai. Litt spesielt tall på en litt spesiell dato. Tørr noen i det hele tatt møte opp utover AE? Det er bare tall …

Treningshilsen fra Kine og Einar