HARDtrening på Torsdag 18. mai 201

26 deltakere hadde fortsatt kraft i bein og armer etter 17. mai-feiringen! Selv om nasjonaldagen kan være slitsom for både store og små, så legger ikke HIT opp til et rolig opplegg dagen derpå. Pyramideintervall sto på programmet, og ekstra tøft blir det når dette kjøres i en våt og tung Aall-løype. 2-3-4-5-4-3-2 minutters drag med 1 minutts pause – en økt som de færreste ville kjørt på egenhånd. Innsatsen er god, og alle kom seg helskinnet gjennom løpingen. Styrke ble kjørt etter Kines oppskrift og besto av uttømmende styrke. 5 repetisjoner på samme øvelse – 20 sekunder arbeid og 10 sekunder hvile. Utfall – brede pushups – roing – amerikaner – planke med tap – og spensthopp til slutt.

NB! Minner om søndagens Turmarsj. La deg inspirere, KLIKK HER. En opplevelse for kropp og sjel som flest mulig bør prøve å få med seg.

Trenings og turhilsen fra Espen og Einar