Fortsatt god sommer & halv pris på 10 HIT-økter i august!

HARD Intensiv Trening (HIT) ønsker alle en god sommer!

Hold deg i fysisk aktivitet resten av julidagene, men sørg også for å slappe av. Bare ikke hvil for lenge på laurbær, vin og ostepop. I august er vi tilbake med hele 10 HARDE treningsøkter, og startskuddet går allerede med HIT på Tirsdag 1. august. Jo fler vi er, desto mer intensitet, trøkk og dynamikk blir det på øktene. Kom derfor raskt i gang etter sommerferien med halv pris på HIT i august! Søndag 20. august arrangerer vi også «En HARD Dagsmarsj 2017» med 54 påmeldte – åpnet for alle, og helt gratis. Marsjen er stengt for påmelding, men om du insisterer på å gå ber vi deg ta kontakt med oss. Det var HIT i august! Aldri for sent å komme i gang, bare du begynner i tide.

Sommerhilsen fra HIT