Tanker om DAMEtrening med HIT?

Hvorfor reise hit & dit når du kan få det servert kortreist, ukentlig, hele året – i din egen bakgård? Kom i godt slag – tirsdag – torsdag – (lørdag?) – med ditt lokale Lag av friskuser!

Dette er trening som passer alle, trent eller utrent. Du må nesten møte opp og prøve selv, som 21 Damer gjorde i dag på prøveøkt med HIT 🙂 De klarte seg godt, alle som èn. Ulik form selvsagt, men effektiv trening sammen likefult. Neste gang (dette må vi vel gjøre igjen snart?) – om alle mobiliserer seg og sine – går ALLE inn for rekordoppmøte med 30 DAMER (!) og mye positiv oppmerksomhet! Da får alle garantert ekstra inspirasjon, og treningsarbeidet går om mulig enda lettere. Vær du trygg.

Laget vil med nok pågang av viljesterke kvinner sørge for at alle som har behov får tilgang til riktig(ere) og gunstig(ere) sko, bekledning og utstyr – spesielt godt egnet for utendørstrening. Jo flere VI får med på Laget, jo mer får den enkelte tilbake. Meget mulig også en ny lørdagsøkt! 🙂

Gi oss tilbakemeldinger på hitrening@gmail.com