HARDtrening på Torsdag 31. mai 2018

14 medlemmer lot seg ikke stoppe av varmen og fikk derfor med seg en typisk type 3 økt i kveld! Overvekt på styrke. Men første ble det som sist torsdag kjørt et 12 minutters løpeintervall i Aall-løypa, eller en såkalt Cooper-test. De som var med sist fikk en sjanse til å forbedre seg og det gjorde de fleste. Oppvarmingen var kort så flere brukte de første minuttene til å komme skikkelig i gang. I og med kort oppvarming desto mer tid til styrke. Det ble gjennomført 7 ulike øvelser, 8 repetisjoner av hver med en arbeidsperiode på 20 sekunder/ 10 sekunder pause. Kjente tøffe øvelser for hele kroppen. Alle gjennomførte en meget bra økt men topp innsats. Avsluttet med 2 x 2 minutters løpedrag ilagt øvelser ved vending.
Husk at det blir ingen DAMEtrening på Lørdag, men – det blir DAMEturmarsj på Søndag!
Nils hadde bursdag og feiret med HIT. Hipp, hipp, hurra og gratulerer med dagen 🙂

Treningshilsen fra Kine og Espen