Nysgjerrig på NMT, men usikker på om det er noe for deg?

Da gjør vi det enkelt for deg og din (e) venn(er)/venninne(r) på førstkommende lørdag. Møt opp ved Klubbhuset til Nesøya Idrettslag lørdag 13. oktober. kl. 10.00 for en helt uforpliktende økt med varighet frem til kl. 11:15! Forutsetningen er at min. 5 personer har meldt seg per e-post innen kl. 12:00 fredag 12. okt. Her legger vi inn tid til spørsmål og svar, og lar deg prøve mange av de kjente øvelsene vi gjør under ordinære NMT-økter. Vårt mål er at du får en bedre forståelse av våre metoder og treningsfilosofi, nok til at du får vurdert om dette er noe for deg å investere tid i. Alle er velkommen til å delta, og alt du har å gjøre er å sende en e-post til info@nmtraining.no for å informere oss om at du kommer (og evt. sammen med hvem). På den måten kan vi også få varslet deg om det IKKE skulle bli tilstrekkelig nok antall påmeldte (evt. kansellering per e-post senest innen fredag kl. 18:00). Kle deg etter været, ikke ta på deg ditt dyreste treningstøy, og møt gjerne i et par terrengløpesko. Ta på deg en gul refleksvest og hansker. Vel møtt med en stor dose godt humør og en porsjon nysgjerrighet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *