DAMEtrening på Lørdag 25. august 2018

10 fant tid og anledning til å stille opp for Laget og DAMEtrening på Lørdag!

Stadig færre ettervirkninger å spore av Dagsmarsjen (14T-55K-2000HM) for under en uke siden. Etter 2 rolige oppvarmingsrunder i Aall-løypa og litt fortausgymnastikk tok DAMElaget turen til Øvre K-gressbane for 2 x 4 min. løp med 1 min. pause i en rektangulær trasé med soner for pådrag, fart, baklengs og sideveis løp. Høyt nivå på teknikk/utførelse og disponering!

Samlet løp på tvers av banen (solvendt, D-vitamin) for først 10 x Skøytehopp, så 10 x Armhevninger og deretter 10 Knebøy med tåhev. 2 min innsatsperiode, 1 min. pause. Gjenta, men nå med 3 min. innsats.

Fortsatt fra Sidelinjen; 3 x fremoverrettet harehopp fulgt av 2 x bakoverrettet hopp («revers»-muskelatur). 2 min. innsatsperiode, 1 min. pause. Gjenta, men med 1 min. innsats.

Enkeltløper på tvers av banen med vekslinger mellom øvelser ved retur: Sykling Rettstrekk, Sideplanke H, Sit-ups 90 grader og Sideplanke V – tid: 3 min. 12 sek. Gjenta, erstatt Sideplanke H/V med RyggHev og ArmHevninger – tid: 2 min. 40 sek. Forbedring med 30 sekunder! Like.

Parøvelse fra Sidelinje til Sidelinje. A knebøy m/ tåhev på Sidelinjen, B løper over til motsatt Sidelinje for 5 Armhevninger + 5 Skøyehopp og deretter retur for veksling med partner. 2 min., 1 min p. Gjenta, 3 min. innsatsperiode – planke på linjen, kun 5 armhevninger ved vending.

Da var mye gjort. Inn i sirkel for 90 sekunders lek med lårmuskelatur. Lungebrøling i sluttet sirkel, og deretter det obligatoriske LAGbilde. Da var alt gjort og vi dro hjem, hver til vårt.

Få med deg HARDtrening på Tirsdag 28. august under ledelse av Espen Gjøs.

DAMEtreningshilsen fra Einar