HARDtrening på Torsdag 8. november 2018

Det var 24 HARDinger som fikk brynt seg på en typisk Type 2 økt i kveld! Lett dusk regn, små disig og plussgrader, med andre ord perfekte trenings forhold. Starter som vanlig med en god oppvarmingsrunde i nærområdet. Deretter parvis styrke – løp, det vil si en løper imens den andre gjør styrkeøvelser. Jobbet oss gjennom knebøy med hopp, push-ups, og planke med benopptrekk. Kveldens løpeintervall var annenhver 2 og 4 minutters løpe drag, totalt tre 2 minutter og to 4 minutter. Underveis i de lengste løpe dragene ble det utført øvelser som sideveis hopp, baklengs løp og » forsvars spiller». Avsluttet hele økten med 18 minutter styrke, så og si sammenhengende, kun små pauser for nye instrukser. Hele kroppen fikk i kveld kjørt seg bra og topp innsats av både kvinner og menn.

Treningshilsen fra Kine og Einar