HARDtrening på Torsdag 3. januar 2019

GODT nytt år! 26 stilte opp på HIT-økt #860!

Et par minusgrader, glatte forhold. Etter en god oppvarmingsrunde fikk dagens Lagoppstilling boltre seg med tallrekken 6-2-6-2-6-2. Utfordrende føreforhold begrenset mulighetene, men løsningen ble ende-til-ende gjennom anlegget med bom og autovern som vendepunkt. Fartsfylte drag, god dynamikk. Ingen så ut til å ha ligget stille på latsiden med rødvin og ostepop. Fremgang å spore, mange har helt tydelig brukt høytiden til ekstra påfyll av fysisk aktivitet. Typiske HIT medlemmer. Etter løp ventet 15 minutter med stasjontrening. 2 øvelser per stasjon, 2 runder med 20 sekunders innsats før rotasjon. Avsluttet med 3 min. i planke. Etter 60 minutter med effektiv og funksjonell trening utendørs vinterstid er det lov å nyte følelsen av velbehag innendørs.

Flott innsats, Laget fikk en frisk start på 2019!

Treningshilsen fra Einar og Espen