HARDtrening på Torsdag 14. februar 2019

19 amorøse stilte opp for å erklære sin kjærligheten til Laget på Valentine`s Day!

Etter en kort innledende ensidig flørt mellom instruktører og medlemmer var det tid for 10 min. kurtisering i form av oppvarming. Da var det gått litt varmgang i de fleste, nok til å starte opp den første felles styrkeblokken a`4 øvelser (høye kneløft, knebøy m/ tåhev og armutslag, skøytehopp, og hoppende utfall evt. vareheis, ) a´30 sek / 15 sek p x 2 runder – rettet mot muskulatur i jordnære bein. Godt førsteinntrykk av pust & puls.

Så ut på en kort romantisk luftetur for å løpe av oss litt øresus, og deretter raskt tilbake til spillplassen. Denne gangen 4 parøvelser/prøvelser rettet mot mage (rett og skrå, høyt og lavt): Opp & slå ut frustrasjon, kaste på bein på dør, armhev m klapp og hoppfallera. Innsatsperiodisering tilsvarende første styrkedel. Hardt mot hardt, parene utfordrer forholdet i en stadig mer stresset situasjon. Etterpå ut på nok en 3 min. forsoningssløyfe. Turn up the Heat.

Tilbake som par i hjerter for styrkeblokk nr. 3. Et variert øvelsesrepertoar for bærebjelkene i skroget, 20 sek innsats, 10 sek pause x 2 runder per øvelse. Alle hadde et godt blinkende øye til hverandre hele veien.

Avslutning med 3 min statisk knebøy, parvis rygg mot rygg. Par som faller fra hverandre før tiden eller som nekter å snu ryggen til hverandre finner tilbake til god stemning i form av knebøy.

Da var Type-3 økta over. Vinterferie neste uke. 2 HIT-økter gjenstår i uke 9 før mars står for tur.

Kjærlighetshilsen fra Einar & Espen