HARDtrening på Tirsdag 5. mars 2019

Solide 30 medlemmer stilte opp for Laget og HIT-økt #875!

Magisk kveld med lett snødrev og minus 2 grader i luften. Kine ble stående bom fast bak en stor ulykke på Liertoppen (TV2 nyhetene) og kom ikke frem til å lede økta som planlagt. Da er det godt å være på Lag med flere. Plan B ble hentet frem, og den så ut til å fungere godt nok.

Oppvarming 15 min. Løp, 4 x 4 min., 1 min p. Styrke, 4 øvelser, 8-6 x 20 sek., 15 sek p.
Merkbar progresjon hos flere på både på løp og styrke! Det inspirere frem mot HIT på Torsdag. 

Trekløveret Cathrine, Ragnhild og Kim på plass. Igjen. Truls, Kamal og Morten beveger seg merkbart raskere, som flere andre også gjør det. Hurtigtogene holder rutetabellen, driver hverandre fremover. Norges flotteste og sterkeste damelag gir seg aldri, de tåler alt – og litt til.

Noen snakker mer om å trene enn å trene. Andre bare trener vekselsvis hardt og rolig – uke etter uke – hele året, utendørs. I tillegg til å bygge skikkelig store bygg, som SNØ! (Lars T.) 

HIT-hilsen fra Einar (og Kine fra E-18)