HARDtrening på Torsdag 14. mars 2019

21 medlemmer stilte opp for Laget, HARDtreningsøkt # 878 og jubilanten Espen Gjøs (46)!

Fortsatt i overgangen mellom vinter og vår og dertilhørende underlag, men denne gjengen har vært ute mange økter før og vet å tilpasse innsats etter forholdene. Allikevel, det gikk friskt nok for seg under kveldens 3 x 8 min. løpsdrag, tross innlagt «pit-stop» for styrkeøvelser. Fakler og flagg til ære for den evigunge Gjøs!

Festen fortsatte med en ren styrkedel. 8 øvelser ble gjennomført 3 ganger i 30-20-10 sek, 15 sek pause. Rekker mye og mangt når man jobber effektivt en time uten særlig opphold.

Etter 60 min. ventet Sluttet Sirkel og et «Hurra» jubilantbrøl»! Noe å ta med seg hjem! Deretter dro alle hver til sitt for å suge på karamellen. Nb. Etter høyintensiv utendørs tæring følger selvsagt fornuftig ernæring!

I dag stod sola OPP 6.37 og gikk NED 18.15, som ga oss 11 timer og 38 minutter med DAGSlys! Det lysner, snart er det vårslepp og lettelser i antrekk. Spennende å se hvem som tar seg ut!

HIT og jubilanthilsen fra Einar & Espen