HARDtrening på Tirsdag 14. mai 2019

34 deltakere var med på åpningen av en oppgradert Aall-løype!

Etter møter med kommunen og iherdig dugnadsinnsats hadde Einar gjort klart for åpning av en innbydende og flislagt Aall-løype. Det passet da svært godt med tangering av årsbeste på oppmøtesiden med 34 deltakere! Slikt blir det god steming av. Og med pyramideintervall på programmet bestående av 2-4-6-4-2 minutters drag med 1 minutts pause (2 minutter etter 3. drag) ble det nok tid til å nyte både synet og duften av nylagt flis. Herlig innsats fra alle 34. Litt ekstra stas å ha Anna M. tilbake på Laget og frisk i frasparket.

Styrke ble av den uttømmende varianten og på friidrettsbanen. Her fikk vi kjørt hofte og hamstring, rygg med vanlig og sideplanke, utfall med og uten hopp, mage med øvelsene roing og sykling, squat med hopp og push-ups. 20 minutters effektiv styrkeøkt.

Ny mulighet for en siste økt før 17. mai feiring kommer med HARDtrening på Torsdag. Vi håper å se de aller fleste, kanskje med unntak av assisterende rigge-ansvarlig eller andre med viktige oppgaver for forberdelse av nasjonaldagen. Husk å sjekke deg for flått før du tar på finstasen.

Treningshilsen fra Espen og Einar