HARDtrening på Torsdag 16. januar 2020

25 valgte å følge NTNU-professorene Hoff og Helgeruds anbefaling i kveld!

15 min. oppvarming (inkl. øvelsene Høye Kneløft, Knebøy med Kneløftsrotasjon og ArmHev halvveis ned og opp og legghopp mot fortauskant i hhv. 2 runder a`30 og 20 sek).

Ø-Bane klargjort for 4 x 4 min. med retningsendring , annethvert i timeglasset og 4-kanten. Sekundering hvert 15 sek., 1 min pause mlm dragene.

Et innbyrdes oppgjør mellom viljen og evnen. Det tar et par minutter å oppnå full gjennomstrømning av 5 kg blod til hjertet. Deretter holdt vi oppe belastningen på hjertemuskelen og lungene i ytterligere 2 min. Intervallene øker hjertets slagvolum og elastisitet, som relativt raskt gir en merkbar bedring av oksygenopptaket i kroppen.

Etter 40 min. oppvarming og løpeintervaller; 20 min. m styrkeøvelser:

1) ArmHev (Helt ned, marker) + RyggHev h/v side + HofteHev Rett og Vinklet (2 x 20+20+20 sek)
2) Sideveis Planke H + Vertikal Sax + Sideveis Planke V (2 x 20+20+20 sek)
3) 4 SpenstHopp Klokkerotasjon + 6 Jumping Jacks (45 og 30 sek)

Helt til slutt; den prestisjetunge LAGøvelsen (planke>utforkjører, arms avstand, over/under) hvor Damelaget, Herrelaget og Mixlaget braket sammen i et internoppgjør om retten til å smykke seg med tittelen Gull, Sølv eller Bronselaget! Så alvorlig at det er til å le av. Gull ble til Sølv, Sølv ble til Gull og Bronse forble Bronse. Sånn ble det, lev med det – til neste gang vi møtes.

Takk for nok en høyintensiv treningsuke. Ha en aktiv og opplevelsesrik helg!

Treningshilsen fra Einar og Espen