Enkeltøkter resten av 2012

Desember er en travel tid for oss alle, og dette preger nå oppmøte på øktene. Ledelsen i NMT har derfor besluttet å gå tilbake til «ordinær drift» med enkeltøkter på Tirsdag og Torsdag ut året, og i første omgang også første uken av 2013 (1. og 3. januar).

Vi valgte på et tidspunkt å gå fra enkeltøkter til doble økter for å opprettholde kvaliteten på tilbudet. Av samme årsak går vi nå tilbake til det opprinnelige tjenestetilbudet for å sikre nødvendig gruppedynamikk og intensitet i treningsarbeidet. Antall deltakere på en og samme økt bør være mellom 15 og 20.

I forbindelse med at vi går tilbake til enkeltøkter har vi samtidig valgt å endre på tidspunktet. NMT på Tirsdag og NMT på Torsdag vil primært gå fra kl. 19:30 til 20:30, men i romjulen kan det bli aktuelt å flytte øktene til formiddagen. Følg med etterhvert som øktene blir lagt ut! Vi håper dette blir en tilfredsstillende løsning for de aller fleste!

Mvh NMT-ledelsen

Foto: Privat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *