DAMEtrening på Lørdag 31. oktober 2020

NY rekorddeltakelse for DAMElaget og NY Norsk HIT-rekord for Damer!

Alle gode ting følger for de 31 med jernvilje som stilte opp for Laget og HIT-økt #1039 på Oktobers siste og kanskje fineste lørdag! Alt var lagt til rette i en HøstSOLopplyst, ny-preppa og raket Aall-løype – pyntet til løpsfest med fakler og flagg. Bedre blir det ikke!

Etter en lett runde med oppvarming inkludert rolig styrke ved rekkverket var Damene klar for å yte mer. Totalt 5 Løpedrag, annenhver 2 min og 4 min, som vanlig aktive pauser der man beveger seg rundt i løypa. Hver og en ansvarlig for å holde avstand, ivareta smittevern, benytte dobbeltspor og forbiløpe der løypa deler seg.

Det observeres høyt tempo og god LAGånd. «Klapp på skuldra» er erstattet med muntlig ros, en erstatning vi kan leve med i disse tider 😉 Dagens DAMElag tok seg videre til Øvre Kunstgress for styrke. I stor sirkel med god avstand må Damene vise viljestyrke. Vilje til å ta i mer , ville mer , og presse seg  mer! Totalt 5 Styrkesett der hvert sett er satt sammen av 2-3 øvelser, noen tyngre og mer kondisjonskrevende enn andre – arbeidsperiode på 3 x 45 sek/ 15 sek pause. 

Også i dag mange Push-ups! Det ryktes for øvrig at DAMElaget har blitt sterkere (færre på knær, flere på tær), det kan vi herved bekrefte! Avslutter alltid på topp med spensthopp, amerikaner og planke!

DAMElaget var så heldig å ha besøk av Eirins sporty venninne Linn fra Florø, og Irenes flotte datter Linnea, på perm fra førstegangstjeneste på Ørlandet. Kom gjerne på besøk igjen! I tillegg ønsker vi velkommen til Stina H. og Kjersti Ø., ser dere svært gjerne igjen neste Lørdag.

Etter økta hadde Einar invitert Damene på KALDTbad og VARMTbål, og flere lot seg friste. For det er lov. 7-8 grader var forfriskende, men om du prøver og øver blir du fort «bitt av basillen».

REKORDhilsen fra Kine og Einar