NMT på Tirsdag 29. januar 2013

Nullføre er ikke nødvendigvis synonymt med bakglatte ski og vanskelige smøreforhold. I alle fall ikke for 22 + 2 NMTere.

Dagens økt ble gjennomført i kjent stil og med kjente øvelser, men med en liten twist ved at styrkeøkten ble kjørt før løping. Dette er uvant for mange og gir noe av samme følelse som triathleter vil kunne oppleve i overgangen mellom sykkel og løp. Kroppen kjennes tung og det tar tid å komme i gang.

Med ti drag av to minutter kom alle etter hvert svært så godt i gang, og farten økte i takt med at vi nærmet oss siste drag. Siste drag var i imidlertid ikke slutten på økten, da vi fikk klemt inn en intensitetstopp til med en komboøvelse bestående av salamander, løp og push-up.

Løpsøkten ble bevisst lagt på kunstgressbanen slik at deltakerne igjen skulle få kjenne på den gode følelsen fast dekke gir. Og dette ga uttelling i form av antall løpte kilometere (nær 7,5 km ble tracket av Geir).

Vel møtt på til ny økt på torsdag. Den økten ledes av Jørgen.

Treningshilsen fra Erlend og Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.