NMT på Tirsdag 26. mars 2013

12+1 møtte opp til siste kveldsøkt før påske. 1 ny rekrutt: Lucas! Han klarte seg, og fikk som de andre det de kom for: Frisk luft og sunne øvelser. Først 20 min oppvarming med bla. gjentakende motbakkeløp; innlagte styrkeøvelser i bunn av bakken. God disponering av deltakerne i starten på økten. Så gjennomløpning av løspintervall, som var fartsstemt i form av kvadratisk 5 x 2 min, tempo på 2 sider, høye kneløft og bakspark på de 2 andre. Uvanlig sterk innsats i løpsdelen på ca 20 min; aner at våren er i anmarsj. Mange ser ut til å ha bestemt seg for at de skal inn i mai på stigende formkurve. Det er ikke enkelt å holde farten og innsatsen i gang gjennom 5 tempodrag. Ingen gikk i stans! Etter å ha tatt kontroll over pust og puls bar det over til basket-/friidrettsbanen for hard-core styrkeintervall. 3 runder, hver med 6 styrkeøvelser – hver øvelse 40 sec arbeid og 20 sec pause. 1 min pause mellom rundene. Nådeløst. Hardt. Med nok bestemhet og vilje kom alle seg gjennom. Kvalitet i utførelsen. Ingen ga opp.

Skal du bli skikkelig vår og sommerklar er nå tiden inne for å legge en slagplan. Hold deg sykedomsfri, hold deg skadefri i april/mai/juni. Få med deg minst 15-20 økter i perioden. Bestem deg for å holde nivået og intensiteten oppe, beveg deg ut av komfortsonen iblant. Alt ligger da til rette for en sommer du vil huske som «den sommeren …»

God påske til alle, og vel møtt til NMT på Tirsdag 2. april med Tor Magne & Kine!

Treningshilsen fra Einar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *