NMT på Tirsdag 21. mai 2013

Endelig kom det en økt med den klassiske NMT 8 tallet! 20 +17 deltakere var i godt humør og spente på dagens økt etter 4 dager med grill mat og hygge.

Veldig hyggelig med våre 2 nye deltakere fra Asker (Anita og Inger-Helene). Dagens økt startet med lett jogg rundt barnehagen før vi gjorde oss klar til intervall i den klassiske 8’ern. Pyramide intervall med 30 med 30 sek pause. 2min, 3 min. 4 min. 3 min og 2 min. For hver passering av rekkverket kjørte vi annenhver gang med 5 stk pushups og 10 stk dips. Intervallet er tøft men vi er imponert over innsatsen til begge gruppene.

Deretter dro vi hele veien ned til basketball banen for å kjøre en 3 blokker med styrke. 2 øvelser pr blokk som skulle gjentas 4 ganger. Mao 4 min med effektiv trening.  Her fikk spesielt mage og bryst muskulatur kjørt seg.

Til slutt kjørte vi en intervall del 2 som hadde gleden av å tilby mange av deltakerne en god del melkesyre i beina. Vel gjennomført alle sammen og vi blir inspirert av innsatsen deres. Melding til alle: Husk å melde dere på øktene via nettsiden.

God NMT hilsen Carl-Fredrik og Jørgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *