NMT på Torsdag 13. juni 2013

Til sammen 46 NMT’ere møtte opp på kveldens 2 økter, hhv. 24 NMT’ere på den første og 22 NMT’ere på siste. Veldig hyggelig med besøk av Hilde (søster til Eirik). Tøff dame som kjører friskt gjennom alle intervallene!

Dagens økt hadde minimalt med pauser. Vi startet det hele med pyramideintervall (2min,3min,4min,3min,2min) i utvidet 8 tall – med kun 30 sek pause. Deretter gikk det raskt over til funksjonell styrketrening. 2 øvelser som ble kjørt 4 ganger hver. Her fikk enhver anledning til å gå helt ned i kjelleren. Spesielt på den ene mageøvelsen. Desserten denne gangen ble en intervall med følgene øvelser: salamander, gående utfall, harehopp og full spurt. Knall innsats av alle. Ellers er det notert at Christoffer Solli nok en gang kjørte dobbel økt, og at vi fikk et hyggelig gjensyn av hurtigtoget Espen Gjøs som var tilbake fra skade .

Vi øktes på tirsdag! Hilsen Kine og Jørgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.