HARDtrening på Tirsdag 20. desember 2022

Til tross for regn og speilglatte veier deltok 17 hardhauser på årets siste HIT-økt!

Og økta var absolutt verdt å få med seg inn i julehøytiden. For å ha litt å gå på, så la vi opp til en komprimert økt på en våt og tung kunstgressbane. Løpsdelen besto av to runder med 15 x 45/15, med en god dose styrke i mellom. Dette er en solid og effektiv intervalløkt som gir mulighet for høy løpsfart.

Styrkedelen besto av litt varierte øvelser. Vi forsøkte å holde oss mest mulig oppreist for å slippe å bli gjennomvåte, men litt ned på underlaget måtte vi. Det ble kjørt både uttømmende styrke med push-ups og spenstøvelser, og noen runder med Foundation training med både Good Mornings og albue-press.

Imponerende innsats av hele gjengen i kveld. Bare å møte på trening en sånn kveld er en prestasjon. Regn, speilglatte veier, julegaver som skal kjøpes, kaker som skal bakes og hjem som skal pyntes. Unnskyldningene kan være mange, men kveldens 17 stod løpet ut.

Takk for et flott treningsår!

Vintersolverv onsdag 21. desember

God jul og godt nytt år fra Espen og Einar

❤️ for Lag & Folk
Besøk www.hitrening.noFølg HARD Intensiv Trening på Facebook