NMT på Torsdag 4. juli 2013

Sommerferie innland og utland her kommer vi !!!

Lang og tro NMT-tjeneste har åpenbart satt sine spor. En heltent gjeng på 27+2 gjennomførte en god intervall på Hvamoddens grønne sletter med vekselsvis 2 og 4 minutter løping med korte pauser som ga lite rom for hvile.

Rask » cool-down» tilbake til start hvor alle ivret etter å få tynt seg litt ekstra før de skal innta sommerferie modus under en sol parasoll i sydlige strøk eller på tur i Norges vakre fjellheim. Med fokus styrke underkropp samt core-muskulatur og avslutningsvis en puls-lek kan vi alle si oss meget godt fornøyd med torsdagen NMT økt.

Vi sees allerede igjen på tirsdag !!

Sommerhilsen Kine og Tord-Arve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *