Forfatterarkiv: Tord-Arve Holmedal

NMT på Torsdag 21. august 2014

Godt oppmøte med 25+2 deltakere under kveldens økt. Fine «Vestlandsforhold» med både sol, regn og oppholdsvær på en og samme time. Og en flott regnbue!

Etter oppvarming var det kortintervaller med 45 sek arbeid og 15 sek pause i 20 min på Hvamodden. Det var tydelig at flere kjente igjen økten fra før sommeren, for med god disponering av krefter klarte man å holde like høy hastighet gjennom alle 20 intervallene.

Beina fikk hvile under styrkedelen av treningen. Vi kjørte kjente øvelser som push-ups, situps, skulderpress og rygghev. Totalt 16 min med vekt på overkoppen, før vi avsluttet med nye kortintervaller til timen var over. Knallbra innsats folkens!

Ny økt på lørdag kl 0930-1100 under ledelse av Kine og Espen, mens søndag er det den NMT-marsjen som gjelder. Høyt aktivitetsnivå, og det liker vi!

Tord-Arve og Einar

bilde-2 bilde-1

NMT på Torsdag 19. juni 2014

25+2 ivrige deltakere under kveldens økter. De fikk en meny bestående av kortintervall på 45 sek med 15 sek pause x 20, en klassisk styrke-økt med fokus på overkroppen, før vi avsluttet med nye 7 x kortintervaller på 45 sek med 15 sek pause.

Hvamodden var arena for kveldens intervall-del, mens styrke-delen gikk i området ved idrettsanlegget. Flotte forhold under kveldens økt med regnbue og perfekt temperatur på 18 grader. En liten regnskyll gjorde bare godt underveis.

Minner om sommersamling på Prammen i Sandvika i morgen for dem som har lyst. Vi starter kl. 18:30 og blir utover kvelden om noen vil dra innom. Fint om dere melder dere på, på samme måte som vanlige treningsøkter. Dere finner link til arrangementer her:

http://www.nmtraining.no/events/nmt-pa-sommerfest/

Lørdag er det ny økt med Kine Storholt (HI) og Tord-Arve Holmedal (HJI).

– Tord-Arve & Kine –

bilde(431) bilde(430) bilde(429)

NMT på Torsdag 20. mars 2014

I kveld var det 28+2 som fikk ta del i sesongpremieren på Hvamodden. Overskyet vær og mørke forhold var ikke til hinder for å kunne gjennomføre 2 pyramider med kortintervall med styrke for overkroppen imellom.

Kort-intervaller på 30-45-60-75-90 sek og ned igjen med 60 sek pause mellom dragene lot til å være meget hardt og effektfult, mens styrkedelen fokuserte på overkroppens kjernemuskulatur. Begge deler viktige for oss kontorslasker 🙂

Som vanlig topp stemning og høy innsats. Herlig å kunne ta ibruk Hvamodden og det maritime miljøet igjen!

Velkommen til en rolig lørdagsøkt fra kl 0930-1100 under ledelse av Kine Storholt (HI) og Tord-Arve Holmedal (HJI).

Vi snakkes – hilsen Tord-Arve og Erik

bilde(156)

bilde(157)

NMT på Lørdag 22. februar 2014

NMT på Lørdag i vinterferien ble som forventet noe snaut oppmøte. Men vi 8 som gjennomførte fikk tilbakelagt 11 km med rolig langkjøring i våt snø på Brønnøya i fint morgenlys med oppholdsvær. 2 innlagte intervaller i tillegg til styrketrening var unnagjort på litt i overkant av en og en halv time.

Som vanlig veldig hyggelig og sosialt, i tillegg merket jeg meg noe usikkerhet når deltakerne selv fikk bestemme intensiteten under intervallene :-). Kanskje er det uvandt å ikke få klare meldinger på NMT-treninger….

Ha en strålende helg, og vel møtt til NMT på Tirsdag med Jørgen Heggelund (HI) og Kine Storholt (HJI).

nmt på lørdag i snø

NMT på Torsdag 6. februar 2014

31+2 deltakere er et strålende oppmøte på en fuktig torsdagskveld med 0-føre og mye snø. Vi er så imponert over deres lojalitet, innsatsvilje og gode humør – vi blir aldri lei av å være instruktører for en slik gjeng.

Dagens meny bestod av oppvarming i terrenget, intervall 5×3 min med stigning for hvert minutt og avslutningsvis utholdende «syrestyrke» på bein og overkropp. Kombinasjonen av høy kvalitet på intervalldelen og utholdende viljebasert styrke gir utfordringer for både kroppen og hodet, og ikke minst – det gir resultater!

Lørdag kjører Espen og Tord-Arve rolig langkjøring ispedd enkel styrke, samt innlagte intervaller for dem som ikke har hatt to økter denne uken. Vel møtt!

-Tord-Arve og Carl-Fredrik-

bilde(111)

bilde(105)

bilde(104)

bilde(103)

bilde(102)

bilde(100)

NMT på Torsdag 2. januar 2014

Godt Nyttår – da er vi igang igjen 🙂

Dagens økt hadde fokus på kondisjon med intervall-del på 5×4 minutter med 2 minutters pause i mellom. Mye tid til å ta seg inn mellom intervallene, slik at man fikk kjørt kvalitet på dragene. Styrkedelen hadde som vanlig fokus på funksjonelle muskelgrupper som er viktige i hverdagen for oss alle. Armhevinger, situps, ryggcrawl, spensthopp, dips og utfall.

20 deltakere og 2 instruktører gav alt i lett duskregn med temperatur rundt 2 grader. Mørket denne kvelden gjorde at vi kjørte en ny runde som gav mulighet for å lange skikkelig ut – det lot til å falle i god smak. Takk for innsatsen – alltid inspirerende å være instruktør for en slik gjeng!

Ny rolig langøkt på en og en halv time på lørdag i regi Kine Storholt med hjelp fra undertegnede. Dette er en perfekt start på helgen og det nye året for den saks skyld :-). Møt opp da vel!

Hilsen Tord-Arve og Carl-Fredrik.

NMT på Lørdag 23. november 2013

Det var 20 + 2 NMTère som var ivrig å komme i gang med treningen på denne november friske lørdagsmorgenen. I lett behagelig tempo gikk turen over til Brønnøya hvor det på Pilodden brygget ble » bygget» muskler til den kommende ski sesongen. Vekselsvis push-ups og dips på 50 – 40 -30 – 20 sekunder jobbing.
Jada det svei litt på slutten og handleposen må i dag bæres av den som IKKE har vært på trening. Og til Marit så håper jeg til tross for møre muskler at du fikk malt ferdig!
I lett tempo førte veien oss videre tilbake til Nesøya og til Hestsund. Styrkesirkler med 3 øvelser for bein og sete med ryggen mot tre og 90 graders vinkel i beina, par øvelse for magemuskler og en løpe intervall med spretne har hopp på beachen. Kurt fikk ekstra utfordring med undertegnede på fanget under økten og Zoltan telte 57 ringer i trestubben.
Med andre ord nok en gang god stemning og det glædes allerede til neste lørdagsøkt!
Trenings hilsen fra Kine og Tord-Arve
                                                   (Takk til Kurt for bilde)

NMT på Torsdag 17. oktober 2013

Tung økt i lett høstregn.

Nesøya Noir i kveld med 24+2 og 17+2 deltakere, fikk oppleve langintervall med 3X8 min etterfulgt av en styrketrening som bød på tung belastning og få repetisjoner

Det er mentalt utfordrende med lange intervaller, men de fleste klarte å hold 90% intensitet over hele tidsperioden. Kroppen og hodet klarer det meste – bare man holder fokus. For den enkelte av dere er det viktig å finne sin egen fart og belastning, slik at utbyttet blir så bra som mulig. Det var dere flink til i dag.

Styrkedelen ble positivt mottatt på den måten at man kunne gi alt man hadde innenfor en kort tidsperiode, for så å få relativt bra med pause mellom hver styrkeøvelse. Innsatsen upåklagelig som vanlig. Ha en strålende helg 🙂

Hilsen Tord-Arve og Katrine

NMT på Torsdag 19. september 2013

Sprekingene som møtte opp for å delta på NMT økt i kveld fikk styrket hjertet og andre viktige muskler under lys av en vakker fullmåne. 4×4 løpeintervall og 2×2 styrkebolker a` fem øvelser hver, gav store utfordringer både teknisk og styrkemessing. Brede smil og god stemning. Vel møtt til ny økt tirsdag med Kine og Espen.

Hilsen Tord-Arve og Espen

PS! Har noen glemt disse hanskene? De medbringes på neste trening – tirsdag,

Gjenglemte hansker

Gjenglemte hansker taes med på neste trening tirsdag – alternativt ta kontakt med Espen Gjøs om man trenger dem før.