NMT-øvelse sommer 2012!

«Diagonalstrekk uten sidestykke eller sidestøtte»

Sånn gjør du det:

Stå på alle fire i bro, strekk motsatt arm og bein godt ut mens du holder balansen – trekk så sammen slik at hånden tar i kneet (se det eminente modellbildet under). Gjenta minst 3 ganger, bytt så over til motsatt arm og fot. I fjor sommer var det «Dynamisk planke» som gikk som en farsott; først ut var Kurt fra Brønnøya – så fulgte David opp fra California, Espen på Svalbard, Matt i Alaska, Gaute i Lofoten mfl. – bare for å nevne noen.

Hva får vi se av digitale diagonalstrekk  i år? Send oss gjerne et litt sånt «ut av komfortsonen diagonalstrekk», til vår e-post eller rett ut på NMT sin FB-side. Visit juli 2012 på vår FB-tidslinje og la deg inspirere til innsats av «eksotiske globale plankeøvelser»!

Øvelsesmodell, landslagssjef og diagonalstrekkinstruktør: Tor Magne Howlid

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *