NMT på Tirsdag 6. august 2013

Det er godt å se at både gamle og nye medlemmer finner veien til trening med NMT. I kveld ble det igjen vist stor treningsiver og -glede, selv om enkelte påsto at formen ikke var den beste etter en sommer med lite trening. Men hvile kan som kjent gi overskudd.

40 deltakere kom seg gjennom en tradisjonell NMT økt med 10 x 2 minutters intervalløp og en tøff styrkesirkel. Det gjorde vondt underveis, lungene skrek etter luft og musklene ble stive. Men etterpå er det bare deilig, og du er sliten og fornøyd.

Vi minner om NMT marsjen 25. august 2013. Her er det mulig å få oppleve store deler av Asker og Bærums flotte natur på en dag.

Vel møtt til ny økt på torsdag med Øyvind og Kine!

Treningshilsen fra Espen og Hanne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *