NMT på Søndag 8. september 2013 – Spesialøkt

En perfekt søndagsmorgen i september med strålende sol satt rammen for en NMT spesial. Ti deltakere møtte morgenfriske opp og klare for å teste fysisk form, og ikke minst evnen til å ta ut det lille ekstra. Sammen med andre, men i konkurranse med seg selv.

En god oppvarming med rolig løp i Nesøyaskogen ble avsluttet med tre diagonalløp på kunstgressbanen for å få opp puls. Og da var vi klare for Cooper-test i Aall-løypa, dvs. løp så langt du klarer på 12 minutter.

Etter denne kondiskjonskrevende testen bar det ned på friidrettsbanen hvor dagens styrketest ble kjørt. 5 øvelser a` 50 repitisjoner på tid: Push-Up, Sit-Up, SpenstHopp, RyggHev og Amerikaner/Burpee. Beintøffe styrkeøvelser for hele kroppen.

Innsatsen var sterk både på løp og styrke. Enkelte merket nok at et jevnt tempo lønner seg i lengden, og det er nyttige erfaringer å ta med seg til neste gang. For det skal så absolutt bli en neste gang med nye muligheter for å teste egen form.

Takk for innsatsen! Vi ses på NMT-økter til uken.

Treningshilsen fra Espen og Erlend

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *