Hvordan registrere NMT-medlemskap?

Norway Military Training (NMT) benytter PayPal til registrering/betaling av sine ulike medlemskap. Det er ikke nødvendig å registrere seg som PayPal bruker for å betale medlemsavgiften/kontingenten, du kan også velge et direkte trekk fra ditt bankkort.

For august tilbyr vi et «gratismedlemskap» for «Etablerte NMTèrne» og et «gratismedlemskap» for «Nye NMT rekrutter». Begge er gyldige for hele august til kroner 1 for totalt 9 NMT-økter. I forkant av oppstart med betalte tjenester tirsdag 4. sept. lansere vi så personlige NMT medlemskap til 350 kroner per måned i nettbutikken.

Til de av dere som ikke skulle være kjent med PayPal betalingsløsning så vi har laget en kortfattet og enkel beskrivelse av de 6 stegene i bestillingen av et medlemskap i NMT.

Veiledningen finner du ved å klikke HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *