NMT på Tirsdag 17. september 2013

22+16 deltakere; vær slik eller sånn: NMTère vet å slå salto over dørstokken! Dagens økter bestod av 2 intervalldeler og 2 styrkedeler som avløste hverandre fortløpende slik som regnet. Regnet var som vanlig kun til hinder for de som ikke møtte opp, for deltakerene var regnet heller et friskt og avkjølende element under en temmelig tøff økt.

Løpsintervallene varte hver i 10 minutter; 45 sekunder løping etterfulgt av 15 sekunder pause, repetert 10 ganger! Altså relativt korte intervaller. Men tilsvarende korte pauser gjorde at det ble intens jobbing med høy puls i nesten sammenhengende 10 minutter. Morten og Einar tilbakela over 2,4 km på første intervall, og jeg er sikker på at mange andre også ville blitt overrasket over hvor langt de løp på 7,5 effektive minutter.

Etter hver løpsintervall ble det gjennomført grunnleggende styrkeøvelser: PushUps, SitUps Russian Twist, RyggCrawl og Amerikaner. (Og Planke helt til slutt). Arbeidstid var 30 sekunder, 20 sekunder og 10 sekunder for hver enkelt øvelse. Første økten hadde like lange pauser som arbeidstid, mens for økt 2 ble pausene halvert. Sistnevnte gav litt mer flyt og gjorde at Amerikaner kunne kjøres i begge styrkedelene.

Nok en økt med strålende innsats der vi får bekreftet at vær ikke er noen hindring. En ekstra honnør til Trine (ny rekrutt) som viste god basisform på både løp og styrke!

Øyvind og Carl Fredrik
 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *