FØLG MED – viktig melding!

Medlemmer fikk 1.april tilsendt ny faktura for betaling av treningsavgift (3 mnd). Husk rettidig betaling. Faktura sendes som vedlegg (PDF-format) til din registrerte e-postadresse. NB. Benytt KID-nummeret for effektiv og sikker admininstrasjon av innbetalingen.

Innmelding skjer gjennom registrering på nettsiden. Du mottar en bekreftelse på din registrering og tilgang til påmelding. Potensielt nye medlemmer trener gratis første måned, mens tidligere medlemmer (re-aktivert) blir fakturert.

Utmelding av foreningen/laget HARD Intensiv Trening (HIT) skjer ved å sende melding til hitrening@gmail.com. Ingen begrunnelse er påkrevet. Da blir medlemmet slettet fra vårt register, og tilgang til påmelding og utsendelse av faktura vil automatisk opphøre.

Ikke alle medlemmer gir beskjed om utmelding eller lang tids opphold i treningen. HIT ønsker ikke inaktive medlemmer eller «støttemedlemmer» og melder derfor selv ut medlemmer som har vært inaktive de siste 2 månedene. Disse blir automatisk slettet fra vårt register, og tilgang til påmelding og utsendelse av faktura vil opphøre.

Medlemskapet kan raskt og enkelt re-aktiveres ved at man registrerer seg på nytt, såfremt at medlemstaket på 100 medlemmer ikke er nådd (inntreffer sporadisk i perioden mai-sept.).

Mvh HIT

Lysbilde1