Tech & Trenkurs for medlemmer og følgesvenner 26. april!

Hold tritt med teknologiske fremskritt! Skaff deg en elegant GPS-klokke (Global Positioning System) med skikkelig lang batteritid som registrerer data, og som du kopler til din PC/Mac for nedlastning når det passer. Ikke løp rundt med mobilen! Flere av oss benytter klokke fra Suunto (andre Garmin og Polar) som er knyttet opp mot Movescount.com (som drives av Suunto). Her kan din konto enkelt knyttes opp mot anbefalte Strava (eller Edmondo, Runkeeper mfl.) som opererer med «segmenter» nær sagt over alt. Last ned Appen Suunto Movescount, så kan du også lage de filmene du sikkert har sett på Facebook. Del turer og treningsopplevelser, da kan du fort inspirere både deg selv og andre til å komme i gang. På Strava kan du velge å konkurrere mot deg selv og/eller andre (kjønn, vektklasser og aldersgrupper). Gjør ditt beste med det du har, der du er. Det kan trygt anbefales, og gjør treningsarbeidet om mulig enda mer interessant. La deg inspirere til å gjøre litt mer og jobbe litt hardere – ta deg ut mens du kan! Meld deg på «Tech&Tren kurs m/ Suprise» 26. april fra kl. 18 (så får du alt dette og litt til vist og forklart).