HARDtrening på Tirsdag 31. mai 2016

Go`vær og god stemning på mai-månedens siste økt med 24 etter hvert svært svette deltakere! 🙂 Etter en god oppvarmingsrunde ble kveldens økt viet til styrke. Kun 3 innslag av korte løpedrag, ellers fikk deltagerne bryne seg på salamander, » skøytehopp» alla Kine og ellers kjente og effektive styrkeøvelser for hele kroppen. Totalt 8 repetisjoner av samme øvelse for det byttes til neste. Både muskulatur og vilje får brynt seg. Og det føles så ulidelig godt etterpå når vi vet vi har jobbet oss gjennom noe som egentlig føltes ganske så uoverkommelig underveis. Heldigvis stakk » Jane» innom på slutten og sørget for en ekstra runde på stussen 😉

Vel møtt til ny økt på torsdag i ledelse av Erlend og Øyvind!

Treningshilsen fra Kine og Einar

IMG_6862 IMG_6863 IMG_6870 IMG_6871 IMG_6872 IMG_6874