HARDtrening på Tirsdag 16. mai 2017

Symbolske 16 medlemmer og hardhauser forberedte seg til den store dagen på den aller beste måten. Med 4 x 4 minutter bakkedrag under nasjonalistiske forhold i Nesøya naturreservat med hvitveis, fuglekvitter og grønne tretopper som en majestetisk paraply kan pølser og is nytes med fulle åndedrag under morgendagens store fest. HARDtrening i seg selv er en fest – «en fest» for kroppen som jubler for at eieren sørger for at hjertepumpa får slå ekstra raskt – for at muskler får mulighet til å bygge nye celler og for at ledd og sener for noe nytt å bryne seg på, og for at kroppens egenproduserte lykkehormon får bruse fritt 🙂 En slik type fest angrer vi aldri at vi deltok på 🙂 Derfor når morgensdagen jubel har lagt seg byr det seg allerede på torsdag nye muligheter for å gi kroppen noe å glede seg over.

Vel møtt torsdag, og gratulere med morgendagen! 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar