HARDtrening på Torsdag 11. mai 2017

22 medlemmer kom ut for hardt vær da de dro ned til Hvamodden i kveld! Der ble det gjennomført 20 løpsdrag a 45 sek m 15 sek pause på gressunderlag. Frisk innsats av alle de hardføre! Det gjelder å disponere fart og krefter slik at man rekker å vende tilbake til utgangspunktet før tiden er ute – hver gang. Etter besøket i det populære friområdet bar det korteste vei tilbake til tartandekket på Friidrettsanlegget. Batch av styrkeøvelser i 45 sek m 15 sek pause i 2 omganger. 5 løp a`30 sek med stoppøvelser i hver ende. Kort pause fulgt av 3 øvelser med bevegelse fremover, avrundet med løp. Helt til slutt tynte Laget ut siste rest av saft i lårene ved kollektivt å ta 50 knebøy med godkjent knekk i knærne. Vi lungebrølte det vi var gode for. Deretter fant hver og en veien ghem til seg og sitt. Takk for innsatsen! Stå du opp med solen venter en helg av muligheter for å sette kronen på verket med å smyge inn en tidlig rolig langkjøringsøkt 🙂

Hilsen Jørgen og Einar