DAMEtrening på Lørdag 16. desember 2017

18 SOLtilbedere møtte til lørdagsøkt, og DAMElaget økte med +2 treningsvillige DAMER (Charlotte + Ann Magritt; førstnevnte på egen kjøl/Annetine og sistnevnte med Ellen). LAGET teller nå 61 DAMER totalt! Gratulerer og takk til alle for Deling og Invitering.

Dagens søkt: Etter en god 15 min. intro/oppvarming med bla. 3 x 1 min. «rugle-/vagleløp» i snøen (40-60-80% innsats). HIT elsker denslags uro i underlaget over 3-4 mnd. før det faste og tørre underlaget vender tilbake. Du herdes, veldig! Etter litt basking i snøen var det stø kurs rakt inn i det store «SPA-senteret» hvor det på forhånd igjen var klargjort en stor SOL med utgangspunkt i banens midtsirkel. Men aller først: Parvise øvelser med innlagt partnerbytte! 3 batcher a`2 styrkeøvelser, 20 sek. arbeid fulgt av 10 sek. hvile – sammenhengende i en 2 min. arbeidsperiode. Med det i bagasjen ble damene delt inn i 3 grupper og fordelt på 3 løpebaner med ulik radius og ulik fartsgrense (40/60/80 – delvis innøvd i oppvarmingen) og 2 løpsretninger. Det ble kjørt 1 min. og 2 min. løpsdrag med «bare» 15 sek. pause. God sirkulær løpsdynamikk, god læring om belastning/ pust & puls, disponering og fartsjustering. Mantra: (1) Gi evnen tid til å innhente viljen. (2) Når du tåler mer, våger du mer. (3) Den som øver mest, blir best.

Etter noen strålende runder i «SOLEN» var alle enige om at tiden var inne for atter 3 saftige styrkebolker. Hver bolk med 2 øvelser, varighet 20 sek. og 10 sek. pause før bytte – kontinuerlig i 2 minutter. Kvalitet før kvalitet. Etter litt ubehag kommer velbehag.

Opp og stå! 3 grupper, Gjør klar for «Plankebygging» fra midtlinjen til 16m. Gull, Sølv og Bronse! Litt NMT skrømt inne i 16m, plankeretur med overhopp til midtsirkelen – NMT-style. Samling i sluttet sirkel i midtsirkelen for 1 min. felles innelåst knebøy og spensthopp. Siste og kanskje mest undervurderte kraftanstrengelse: LungeBRØLING! Greit å få luftet ut litt, ute.

Fast innslag: Smekkert & Lekkert DAMElagbilde! Da var samtlige 18 fint ferdige, og alle dro hjem – hver til sitt & sine. Dvs. Kristina løp.

OBS! Ny HIT-økt på Tirsdag 19. desember. BONUStrening på Onsdag 27. desember kl. 19.30-20.30 og BONUStrening på Lørdag 30. desember fra kl. 9.30-10.30. De 2 sistenevnte er Vipps-økter av typen «Åpen for Alle» (kvinner/menn, HIT-medlem/ikke HIT-medlem). Vel møtt!

HIT-hilsen fra Einar & Espen