HARDtrening på Tirsdag 27. februar 2018

20 hardhauser bet godt fra seg i bitende kulde! 11 minusgrader på graderstokken, og en sur vind som gjorde at effekten var nærmere 20 blå. Det satte en effektiv stopper for treningen til Nesøyas A-lag, men ikke for HIT.

Kveldens økt besto av en lett oppvarming etterfulgt av 5 x 20 sek uttømmende styrke med push-up, roing og spensthopp. Deretter intervalløp med 6 x 3 minutter og 1 minutts pause. Styrkedelen besto av fire bolker med AMRAP, 2,5 minutter arbeidsinnsats, 3 øvelser og 8 repetisjoner pr øvelse. Og helt til slutt en dessert i form av løps- og styrkekombinasjon.

Fantastisk flott at 20 kommer seg ut på en kveld som dette. Det er alltid en grunn for å trene med HIT. Og Rikard har i tillegg skaffet seg selv enda en grunn ved å melde seg på Amsterdam maraton i oktober.

Treningshilsen fra Espen og Einar