HARDtrening i mars 2018

I mars leverer Laget 8 HIT-økter (tirsdager og torsdager) og 4 DAMEøkter (lørdager). Merk av i kalenderen at det også blir HARDtrening på Tirsdag 27. mars i påskeuka (slik vi også gjorde det tirsdag i vinterferien), for dem som ikke har forlatt sin vante geografi.

Eventuelle økter med «sprengkulde» håndterer vi som før; «we adapt accordingly». Du kler deg som du skal, og HIT tilpasser varighet på oppvarming, type løpsdrag og løypeprofil samt frekvens og grad av belastning på lunger og hjerte. Vi varmer skånsomt opp luften i lungene i tilstrekkelig grad før økt fysisk aktivitet tilpasset temperaturen tilfører kroppen kald luft. Bøff/skjerf er et godt hjelpemiddel. Styrkeøvelser påvirkes i mindre grad, men vi unngår for mye sammenhengende bakkekontakt. Bakkekontakten forøvrig har vi i fortsatt god behold.

En påminnelse til slutt om at rettidig innbetaling av treningsavgift er svært viktig for Laget. Husk å sende en kort melding (hitrening@gmail.com) om du IKKE ønsker å trene med HIT (gjerne ubegrunnet) så slipper du å motta betalingspåminnelser. Ber om forståelse for dette.

Do good, be good.

Hilsen HIT medlemsservice

Foto: Privat