DAMEtrening på Lørdag 3.mars 2018

16 damer og en herremann på DAMEtrening – for damer flest!

Minus 7 grader, overskyet – men, solen jobbet like hardt som damelaget med å bryte gjennom skydekket. Solen vant ikke helt fram, men det gjorde derimot damene 🙂 Oppvarming med rolig løp i nabolaget og parvis løp/ styrke før vi fikk brynt oss på de første 10 x 45 sekunders løpeintervall (15 sekunder pause). Start og stopp på samme sted, det vil si damene skulle komme seg tilbake til start («bua») i løpet av de 45 sekundene man hadde til rådighet. Løypa var satt på forhånd med mulighet for å kunne » bryte av» for å nå » hjem» innen rett tid 🙂 Dette fikset damene meget godt i første runde. Lite viste de da at de skulle på på’n igjen med 10 x 45  senere i økten. Før det, parvis styrke; push-up, saging, og skrå sit-ups. God stemning! Desto enda bedre stemning når nye 10 x 45 var gjennomført. Uoverkommelig for enkelte trodde de selv, bilnøkkelen brant i lomma og fluktplaner ble lagt. Allikevel – damene har en vilje av jern og svikter ikke LAGET. Flukttanker ble omgjort til mestringsfølelse og seier – seier for laget, men først og fremst en seier for hver enkelt. Topp innsats, og en suveren start på ukas festdag!

Treningshilsen fra Kine og Einar