HARDtrening på Tirsdag 6. mars 2018

22 medlemmer på kveldens HARDtrening! Gradestokken har krøpet oppover, og det ga gode forutsetninger for kveldens økt som for øvrig var en typisk Type 2 økt – mer eller mindre halvt om halvt med løp og styrke. Som vanlig lett oppvarming gjennom kveldens intervallløype. Deretter 4 styrke øvelser for å sette kropp og sjel i rett modus for hard jobbing . 8 x 2 minutters intervalldrag ilagt et par lengder elghufs. Pause mellom dragene på annenhver 30 sekunder og 1 minutt. God porsjon styrke med arbeidsperiode på 20 sekunder og 10 sekunders pause, totalt 6 repetisjoner. Styrke for hele kroppen. Høy aktivitet, en meget arbeidsvillig og dyktig gjeng 🙂 Ny muligheter allerede under HIT på Torsdag og DAMEtrening på Lørdag.

Treningshilsen fra Kine og Einar

83BD91A3-E3CE-465F-A1A8-74F4138A1B90