DAMEtrening på Lørdag 10. mars 2018

Totalt 15 damer og en herre på lørdagens styrkebaserte DAMEtrening! Startet lett og ledig med to runder i Aall-løypa. Så til kunstgresset hvor vi boltret oss lekent gjennom 4 x 2 minutter med » idioten». Frem og tilbake løping mellom kjegler i lagt ulikt antall øvelser på hver kjegle. Mellom hver runde 1 minutt intens jobbing med utvalgt øvelse brukt i » idioten» – utfall, planke med benopptrekk, smale push-ups og avslutningsvis spensthopp. Jobbet oss deretter gjennom 6 minutters mage/ rygg bonanza. Jobbet oss gjennom mange gode øvelser for kjernemuskulaturen. Dagens eneste løpeintervall bestod av 3 x 2 minutter med fartsøkning på kortsidene. Avsluttet friskt med » pain fra Jane» Øvelser som er elsket og hatet, men som gjør susen for spretne stusser 🙂

Treningshilsen fra Kine og Einar