DAMEtrening på Lørdag 24. mars 2018

7 DAMER fant veien til Idrettsanlegget på Nesøya kl. 9.30!

Programmet var en Type 3 økt, med overvekt av løp. 15 min oppvarming; den gule kula på himmelen var synlig. 2-4-2 min kombiløp med innlagte segmenter av baklengs, sideveis og forlengs (rolig og rask variant). Noen finjusteringer på teknikk. 2-3 runder a`3 styrkeøvelser m arbeidsperiode på 15 sek, 10 sek p. Sirkelløp med inntil 50% i 1 min, 70% i 2 min og 90% i 1 min fart. 1 min pause x 2. Retningsendringer. Ny 2-3 runder a`3 styrkeøvelser m arbeidsperiode på 15 sek, 10 sek p. 2 min parløp med vente og vendingsøvelser.

Avslutning med plankekonkurranse hvor det beste DAMElaget vant – som alltid ellers.

Varmen og humøret fra disse 7 uovervinnelige damene smeltet snøen. Meget godt fornøyd med innsatsen til Laget gjennom hele økta, ingen kyllinglår å spore. Godt gjort; viljesterke damer som våger å utfordre og utforske egen tåleevne.

Påskehilsen fra Einar