HARDtrening på Torsdag 24. mai 2018

19 HITere stilte opp for Laget og HARDtrening denne varme maidagen! 10 min. oppvarming i Aall-løypa, som fremstod ny-preparert og klargjort etter dugnad i Bhg. Da passet det bra med utfordringen «Hvor langt løper du i Aall-løypa på 12 min. (Cooper Test – HIT egenart)?». Terrenggående og kupert trasé i i 25-28 graders varme krever sin HIT-kvinne/mann. Sterke og godt disponerte prestasjoner på mange! Magisk. Etterpå løp/gikk Laget ned til Friidrettsbanen hvor det med kjegler og flagg var klargjort for noe helt i den andre enden av løpsskalanen: 10 drag a`45 sek, 15 sek pause. Et mentalt skifte, omstilling. Utfordring: «Velg ditt All-In drag, ha en plan. Sett på strøm, gi deg selv støt». Sånn ble det for de fleste under et eller flere av dragene. Meget fornøyd med innsatsen og innstillingen som ble utvist! Modige utøvere, som får resultater.  Med 2 løpsdeler unnagjort var tiden kommet for «Løpsstyrkesirkel» – et element utviklet for DAMEtrening på Lørdag. Sirkelfomasjon, 4 øvelser – skifte ved veksling mlm løpere. 1 runde med 18 løpere ute i ca 20 sek gav 6 minutters arbeidsperiode. Ny 4 øvelser, nye 6 min. Avsluttet med felles plankeøvelse inntil klokken viste 20.30. Så, sluttet sirkel med påminnelse om 1) DAMEtrening på Lørdag og 2) TURmarsj på Søndag. Laget brølte det de var gode for og dro hjem med litt mer styrket vilje og enda mer styrket evne. Den som øver mest blir – bedre & bedre!

Treningshilsen fra Einar og Kine