HARDtrening på Torsdag 15. november 2018

Det var godt oppmøte i kveld med 30 HARDinger på trening!

Med to sifferet tall pluss grader og behagelig fønvind ble raskt luer og votter kastet til sides. I tillegg til lett jogg gjennom kveldens intervall løype ble det under oppvarming kjørt 2 x 3 minutter med » idioten». Det vil si frem og tilbake løping mellom kjegler og et gitt antall styrke øvelser ved hver kjegle. I første runde spensthopp og i siste push-ups. Det var løpeintervall for en enhver smak i kveld. To x 4 minutter, tre x 2 minutter, og til slutt fire x 1 minutter. I tillegg rakk vi to tunge styrke blokker og noe små snacks styrke innimellom slagene og ikke minst en mage bonanza til slutt. Med raske forflytninger, korte pauser og effektiv jobbing rekker vi mye på en time 🙂

Kom på stigende kurs. Få med deg DAMEtrening på Lørdag!

Treningshilsen fra Kine og Einar