DAMEtrening på Lørdag 17. november 2018

Totalt 11 til oppstilling for DAMEtrening i dag!

Sol OPPgang i dag 0819, Sol NEDgang 15.44 = 7,2 Timer med Dagslys. Etter et par oppvarmingsrunder med retningsendring i Aall-løypa og styrkeøvelser ved autovernet gikk vi i gang med 2 ganger Cooper-Test i den 500 meter lange og kuperte Aall-løypa. Her må du må vite hvordan du disponerer egne krefter for å unngå å gå tom. Imponerende løping under begge gjennomføringer, men med økt rekkevidde og kapasitet på samtlige under Test 2. En mobilisert kropp fysisk og mentalt yter beviselig mer – sammen med andre!

Noen resultater: Elin løp nøyaktig 4 runder på 12 min. i sitt 1. forsøk, og 100 m lenger på sitt andre. Monica kopierte Elin på sitt 2. forsøk med også hun på nøyaktig 4 runder på 12 min. Dagens lengste ble Kristina med 4,75 runder på 12 min., tett fulgt av Jacqueline med 4,5 runder. Samtlige la bak seg minst 3 runder per forsøk, så totalt mer enn 6 runder i løypa med fart!

Det er ingen andre Lag eller treningsgrupper i Norge enn DAMElaget til HIT som tar Cooper-Testen 2 ganger – på rappen. Damene viser hva som er mulig for folk flest å gjennomføre om forholdene legges til rette. I dag fikk vi se en sjelden sterk demonstrasjon av balansert vilje og evne på mange nivåer samtidig! 10 damer kan nok sanse og nyte resten av dagen litt ekstra.

Vi avsluttet med 2 x 10 sek. og 2 x 20 sek. sprint/hurtigløp på Kunstgressbanen. Igjen med mål om litt lengre/raskere på 2. forsøk etter et friskt 1. forsøk. Flere løp fra grunnlinjen og over hele banen på under 20 sekunder! Sluttet sirkel og LAGbilde, så var en annerledes økt over.

Del og inviter, så blir vi fler.

Lørdagshilsen fra Einar