HARDtrening på Torsdag 24. januar 2019

25 jobbet for harde livet i 60 minutter og gjorde HIT-økt #866 til en fest!

Laget tok på seg arbeidet med å løpe 4 intervaller på 12-4-4-12 min. Kupert trasè, med innlagt motbakke og styrkeøvelser under 12 min. dragene. 4 min. dragene fikk en annen profil og gjennomføring. Mer løpsvennlig, ingen styrkeøvelser for å sikre høyere fart. Variasjon i fart og intensitet er viktig. Bryte mønsteret, disponere egen kapasitet. Notere oss også for flere kvinner enn menn på økta i kveld. Damene knekker koden og får resultater, jobber langsiktig.

Gratulerer til Cathrine som hadde sin første prøveøkt i kveld. Hun disponerte smart under både løp og styrke, sikkert godt hjulpet av sin triatlon-bakgrunn. Vi håper å se mer til tøffe Cathrine.

Dugnad: 100 på Laget i 2019!

HIT-hilsen fra Einar og Espen